OČISTNÉ ŘASY NA DETOXIKACI TĚLA - SPIRULINA

SPIRULINA

Tato řasa je bohatá na rostlinné snadno vstřebatelné bílkoviny, betakaroten, železo, vitamín B12 a esenciální mastnou kyselinu GLA.


 

Nabízíme Vám tablety řasy spirulina, která je nejbohatším zdrojem vitímu B12. Tablety neobsahují žádná pojiva ani konzervační látky.


 

Tato řasa je bohatá na rostlinné snadno vstřebatelné bílkoviny, betakaroten, železo, vitamín B12 a esenciální mastnou kyselinu GLA. Je velmi vhodná nejen pro sportovce, kteří potřebují zvýšený přísun proteinů, minerálů a vitamínů, ale vůbec pro všechny, kteří chtějí svůj jídelníček obohatit o přírodní doplňky. V kombinaci s řasou chlorella nabízí ideální doplněk v běžné potravě chybějících látek. Posiluje imunitu lidského organizmu a regenerační schopnosti obzvláště při jeho oslabení. Stejně jako naše další zelné potraviny je i spirulina bohatým zdrojem chlorofylu, který má výrazné detoxikační vlastnosti.


 

Doporučená denní dávka 5 tablet 3x denně - ideálně před jídlem.


 

Upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobek neobsahuje cukr, může být užíván diabetiky.

Nepoužívat při přecitlivělosti na jakoukoliv látku obsaženou ve výrobku.

Produkty

V této rubrice nejsou žádné články.