OČISTNÉ ŘASY NA DETOXIKACI TĚLA - CHLORELLA

Chlorella

Tato chlorella má narušené buněčné stěny pro snadné vstřebávání v lidském organismu. Bez jejich narušení bychom nedokázali živiny v řase obsažené využít.

Chlorella pyrenoidosa je jednobuněčná sladkovodní řasa, která se pěstuje v teplém klimatickém pásmu. Řasa je nejbohatším zdrojem chlorofylu (rostlinné barvivo) na světě. Chlorofyl má protizánětlivý a deodorační účinek, urychluje hojení ran a zánětů. Jedna tableta řasy Chlorela pyrenoidosa obsahuje milióny chlorellových buněk, které se podílí na ozdravění našeho těla. Vláknina řasy váže toxický odpad ze stravy (těžké kovy, amalgam z plomb, jedy, usazeniny na stěnách střev) a odvádí je z těla. Chlorella nám také předává kompletní spektrum výživných látek (vitamíny, minerály, stopové prvky, enzymy, rostlinné bílkoviny). Užitečné vlastnosti chlorelly jsou odbornou veřejností sledovány již od roku 1890. Obsahuje růstový faktor CGF, dále vitaminy, minerály, aminokyseliny, nukleové kyseliny a další látky nezbytné pro dobrý zrak.

Chlorela a její prospěšný vliv:

  • pomáhá zvýšit celkovou odolnost organismu chrání buňky a tkáně před působením volných radikálů

  • pomáhá regulovat hladinu cholesterolu a tlak krve

  • je vhodným potravinovým doplňkem pro prevenci nádorových onemocnění

  • podporuje regeneraci tkání při poškození slouží jako prevence při chorobách srdce a cév

  • pomáhá zvýšit účinnost inzulínu a kontroluje hladinu cukru v krvi

  • dokáže eliminovat lépe se vypořádat se stresovými situacemi a vyčerpáním

  • pomáhá řešit zánětlivá onemocnění vnitřeních orgánů a kloubní onemocnění

  • napomáhá detoxikaci po jakékoliv léčbě

  • ideální jako doplněk pro sportovce, napomáhá přirozené tvorbě svalů!

Unikátnost chlorelly spočívá mimo jiné v takzvaném růstovém faktoru – Chlorella Growth Factor, CGF. Extrakt ze sladkovodní řasy díky tomuto faktoru obsahuje aminokyseliny, peptidy, glykoproteiny, polyamidy, některé vitaminy, minerální látky a stopové prvky.

Chrorella patří k nejstarším organismům na Zemi. Ze všech rostlin obsahuje nejvíc chlorofylu. Chlorella pyrenoidosa je nejhodnotnější z potravinářsky využitelných řas a nutričně nejbohatší. Množí se v čisté filtrované vodě. Chlorelový prášek je slisován do tabletek, které drží svůj tvar, protože řasa je přirozeně lepivá.

Vedle další známé řasy Spilurina řasa Chlorella navíc obsahuje vitamín C, více nenasycených mastných kyselin s vícečetnými vazbami a více chlorofylu, který hraje důležitou roli při okysličování.

1 tbl obsahuje 250mg účinných látek. Doporučené dávkování je 3x denně 5-8 tablet.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobek neobsahuje cukr, může být užíván diabetiky.
Nepoužívat při přecitlivělosti na jakoukoliv látku obsaženou ve výrobku.

Produkty

V této rubrice nejsou žádné články.